ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 43χρονος από τα Χανιά, οποίος το πρωί της Δευτέρας κρατώντας όπλο είχε εισβάλει στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ, κρατώντας ομήρους για πολλές ώρες τρεις υπαλλήλους.
Σύμφωνα με τον συνήγορό του Γιώργο Περράκη, ο πελάτης του εμφανίσθηκε μετανιωμένος ενώπιον του ανακριτή δηλώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει κανένα, ενώ απέδωσε την πράξη του στην κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.
Εναντίον του ο εισαγγελέας Χανίων άσκησε διώξεις για απόπειρες ανθρωποκτονίας, της παράβασης του νόμου περί όπλων και εκτεταμένων φθορών.























































