ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων,


















































Ντούμπραβκα Σούιτσα: «Είναι άκυρο και ανίσχυρο» το ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης
Ελλάδα και Αίγυπτος ολοκληρώνουν την οριοθέτηση ΑΟΖ μέχρι Κύπρο
«Σεισμός» στην Ευρώπη για το ελληνικό μπάσκετ - Τι γράφουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης
Pizza Fan: Επιχείρηση του ελληνικού FBI για πειραγμένες ταμειακές στη μεγάλη αλυσίδα πιτσαρίας
Κοινή δήλωση των 27 της ΕΕ για το πειρατικό τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Άκυρο και ανυπόστατο, δεν επιφέρει έννομες συνέπειες για τρίτα 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την κατάργηση της έκπτωσης από το φορολογητέο ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης που ίσχυε μέχρι σήμερα για τους βουλευτές, προβλέπει διάταξη που έχει περιληφθεί, ως αυτοτελές άρθρο, στο σχέδιο νόμου για την επικύρωση της συμφωνίας.
Ειδικότερα, η διάταξη ορίζει ότι καταργούνται για τα εισοδήματα που αποκτώνται από 1.1.2017 και μετά, τα δύο τελευταία εδάφια της παρ. 1 του άρθρου 5 του Ζ’ Ψηφίσματος του έτους 1975, σχετικά με την έκπτωση από το φορολογητέο ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης των δαπανών άσκησης του λειτουργήματος του βουλευτή.
Η ετήσια αύξηση εσόδων από την κατάργηση της έκπτωσης από το φορολογητέο ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης των δαπανών άσκησης του λειτουργήματος του βουλευτή, υπολογίζεται από το 2018 και μετά στα 44 εκατομμύρια ευρώ.
Σημειώνεται ότι το περίφημο Ζ΄ Ψήφισμα της Βουλής του 1975 προβλέπει αναλογικότητα στις αποδοχές βουλευτών και δικαστικών.
























































