ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Κυβέρνηση, Κίνα, Νέος Δρόμος του Μεταξιού, Παγκόσμια Τράπεζα, Πεκίνο,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με την ανάγκη να υπάρχουν συνέργειες, συνεργασίες και διάλογος, ώστε να σχεδιαστούν σε σταθερές βάσεις οι απαραίτητες επενδύσεις, στάθηκε ιδιαίτερα ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Τζιμ Γιονγκ Κιμ, κατά την ομιλία του σε συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με τη συμμετοχή αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων 28 χωρών, που διεξάγεται στο συνεδριακό κέντρο, στη λίμνη Γιανκί.
Παράλληλα, υποστήριξε την πρόταση του Αλ. Τσίπρα για να διεξαχθεί ξανά το Belt and Road Forum, καθώς στέφθηκε με επιτυχία η πρώτη συνάντηση.
Τέλος, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας αναφέρθηκε στις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας και τους κινδύνους που ελοχεύουν καταλήγοντας ότι η πρωτοβουλία One Belt One Road, είναι εξαιρετικά θετική και ανοίγει δρόμους.























































