ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 15χρονος διαδηλωτής σκοτώθηκε την Τετάρτη στην πολιτεία Τάτσιρα, στη δυτική Βενεζουέλα, η οποία συγκλονίζεται από βιαιότητες και λεηλασίες.
Στους 43 φτάνουν πλέον οι νεκροί στις αντικυβερνητικές κινητοποιήσεις που άρχισαν την 1η Απριλίου, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία.
Ο απολογισμός αυτός, που καταγράφεται εν μέσω μιας όλο και πιο βαθιάς οικονομικής και πολιτικής κρίσης, έφθασε έτσι εκείνον του 2014, όταν στις διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης εναντίον του προέδρου Νικολάς Μαδούρο είχαν επίσης καταγραφεί επισήμως 43 θάνατοι.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της χώρας είχε δώσει εντoλή να αναπτυχθούν 2.600 στρατιωτικοί στην πολιτεία Τάτσιρα.























































