ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυτή η κυβέρνηση δεν επέτρεψε την άλωση της τάξης των αυτοκινητιστών στην Uber , δεν άφησε να περάσουν οι ρυθμίσεις που ήθελε και που στηρίζατε για να αλώσουν τα ταξί…”.
Στην δήλωση αυτή που προκάλεσε αίσθηση και που εξηγεί και την ρήξη της ηγεσίας της Πειραιώς με τους αυτοκινητιστές, όπως αποτυπώνεται στις ανοιχτές καταγγελίες από πλευράς του Θύμιου Λυμπερόπουλου κατά της ηγεσίας της ΝΔ, προέβη ο Χρήστος Σπίρτζης στη Βουλή στην ομιλία για το πολυνομοσχέδιο.
Υπενθυμιζεται ότι οι πληροφορίες που εχει δημοσιεύσει και το the faq αναφέρουν ότι διαφημιστική εταιρεία πρόσωπου συγγενούς στελέχους την Πειραιώς έχει πάρει συμβολαιο επικοινωνιακού πακέτου άνω των 100.000 ευρώ από την Uber, την ώρα που η ΝΔ και η ηγεσία της υποστηριξαν ανοιχτα ρυθμίσεις κομμενες και ραμένες στα σχεδια της για κυριαρχία στην πιατσα των ταξι.
























































