ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς κυβερνητικές απώλειες πέρασε το Πολυνομοσχέδιο από τη Βουλή

Χωρίς κυβερνητικές απώλειες πέρασε το Πολυνομοσχέδιο από τη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων,

Με 153 ψήφους  και χωρίς κυβερνητικές απώλειες πέρασε, μετά από πολύωρη συζήτηση, από τη Βουλή το Πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Η ψηφηφορία ήταν ονομαστική, έπειτα από σχετικό αίτημα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρόεδρο της Βουλής, που συγκέντρωσε τις απαιτούμενες υπογραφές. Απούσα ήταν η Χρυσή Αυγή.

‘Eκπληξη η διαφοροποίηση της Χριστοδουλοπούλου

Έκπληξη αποτέλεσε η διαφοροποίηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία δήλωσε παρούσα για το άρθρο 56, που αφορά τις απολύσεις των εκπαιδευτικών στην ιδιωτική εκπαίδευση.Δεν τίθεται κανένα θέμα διαγραφής στην Τασία Χριστοδουλοπούλου”, διαμήνυσε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, Κώστα Ζαχαριάδη. “Οι λόγοι είναι προσωπικοί κι όχι πολιτικοί. Είχε ενημερωθεί ο πρωθυπουργός”, τονίζει.

Αίτημα για ονομαστικές ψηφοφορίες κατέθεσαν τόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΚΚΕ.

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε επί της αρχής και όλων των άρθρων.Η ΝΔ επί της αρχής και των άρθρων , 1, 2, 10, 15 και 163.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το αίτημα της οποίας υπογράφει και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Καράς ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής και επί των άρθρων 1, 15, 17, 20, 57, 58, 69, και 80.

Την Δευτέρα στο Eurogoup ο Τσακαλώτος

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με την κοινοβουέυτική έγκριση των μέτρων θα πάει στο Eurogroup  την ερχόμενη Δευτέρα 22 Μαϊου με την ελπίδα για συνολική συμφωνία, αξιολόγηση και χρέος δηλαδή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πηγές ΕΛ.Α.Σ.: «Δεν θα έχουμε ως μέλη μας βουλευτές της παρούσας Βουλής»

Στα 1.600 ευρώ αυξάνεται το ακατάσχετο όριο στους τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη

Διαλύθηκε η ανύπαρκτη Νέα Αριστερά των υβριστών του Τσίπρα και των φιλότουρκων

Απορρίφθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία η πρόταση ΠΑΣΟΚ για Εξεταστική στην υπόθεση υποκλοπών

Ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Μητσοτάκη: Η Τουρκία μάς οδηγεί σε εθνική κρίση! Ο κατευνασμός την αποθρασύνει – Θέλουν να αρπάξουν τις θάλασσές μας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...