ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκηνοθέτησε ληστεία και άρπαξε τα χρήματα από το πρακτορείο

Σκηνοθέτησε ληστεία και άρπαξε τα χρήματα από το πρακτορείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Λαμία, Ληστεία,

«Στημένη» αποδείχθηκε τελικά η ληστεία τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λαμία, με λεία 9.000 ευρώ, που άρπαξαν από 31χρονο υπάλληλο πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, ο 31χρονος υπάλληλος ομολόγησε ότι αναγκάστηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία, αφού ήταν εθισμένος στο τζόγο και είχε παίξει ο ίδιος τα χρήματα των εισπράξεων του πρακτορείου.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα, που έχει παίξει, είναι περισσότερα από τα 9.000 ευρώ, που αρχικά δήλωσε ότι του άρπαξαν, αφού το άνοιγμα μπορεί να φτάνει και τα 15.000 ευρώ.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ιστορία που είχε σκαρφιστεί ο 31χρονος, ωστόσο τους προβλημάτιζαν λίγο τα σημάδια από τις «γροθιές» στο πρόσωπο του «θύματος».

Τελικά όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ο 31χρονος είχε αυτοτραυματιστεί με την πόρτα του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια είπε στους αστυνομικούς, που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, ότι οι ληστές του είχαν στήσει καρτέρι τα μεσάνυχτα έξω από το σπίτι του.

Εκεί μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο τον αιφνιδίασαν και τον «γρονθοκόπησαν», χωρίς να προλάβει να δει τα χαρακτηριστικά τους.

Ο 31χρονος Λαμιώτης «δράστης – θύμα» της χθεσινής ληστείας θα οδηγηθεί τις επόμενες ώρες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Όλοι μιλάνε για ένα πάρα πολύ καλό και εργατικό παιδί, που δυστυχώς όπως και πάρα πολλοί άλλοι, έπεσε θύμα του τζόγου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού

Άγρια Δύση το Μενίδι – Άγνωστοι πυροβόλησαν ΙΧ

35χρονος δάγκωσε 54χρονη ταξιτζού – Της έκοψε το αυτί

Πέντε Τούρκοι συνελήφθησαν για διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης στα Εξάρχεια – Έβγαλαν πάνω από 200.000 ευρώ

Τέμπη: Στο Ειδικό Δικαστήριο Τριαντόπουλος, Αγοραστός και τρεις ακόμη για το μπάζωμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr