ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
Μάρκο Ρούμπιο: «Θαυμασμός και δέος» για την Ελλάδα από την Πνύκα με φόντο την Ακροπόλη
Τέλος από τον ΑΝΤ1 με αιχμές οι «Ράδιο Αρβύλα» - Η ανακοίνωση του καναλιού
Επί Αλέξη Τσίπρα το 2018 ξεκίνησε ο Στρατηγικός Διάλογος Ελλάδας-ΗΠΑ - Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας «πουλά» ως «δεδομένο σύμμαχο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η στήριξη της Μόσχας στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, επαναβεβαιώθηκε στην συνάντηση του Προέδρου Ν. Αναστασιάδη με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου της Επιτροπής υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης και σε αυτήν συζητήθηκαν, πέραν του Κυπριακού, και οι διμερείς σχέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι κανένας δεν έχει την εξουσία να επιβάλλει στις δύο κοινότητες τις δικές του θέσεις.
Αναφέρθηκε, παράλληλα, στον σημαντικό ρόλο του Συμβουλίου Ασφαλείας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, ενώ χαρακτήρισε θετική την παρουσία του νέου γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος, όπως τόνισε, ενημερώνεται και δείχνει ενδιαφέρον για το Κυπριακό.
Ως αποτέλεσμα των διμερών επαφών Κύπρου-Ρωσίας τις τελευταίες 48 ώρες, έχει προετοιμαστεί το έδαφος για την υπογραφή συμφωνιών που αφορούν την οικονομία, την εκπαίδευση, καθώς και ανθρωπιστικά θέματα.























































