ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,


















































Η Αίγυπτος ξέσκισε την Τουρκία και τον κωλοτούμπα Σαντάμ Χάφταρ της Κυρηναϊκής: «Το μνημόνιο [Τουρκίας-Λιβύης] είναι απολύτως άκυρο και ανυπόστατο»
Το Ισραήλ καταδίκασε την απόφαση της λιβυκής Βουλής να επικυρώσει το ανυπόστατο μνημόνιο Τουρκίας-Τρίπολης - Καυτά ερωτήματα για την άτιμη
Κάλας σε Φιντάν: «Το τουρκολυβικό μνημόνιο παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών»
Ντούμπραβκα Σούιτσα: «Είναι άκυρο και ανίσχυρο» το ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται μπόρες και καταιγίδες - Με τι καιρό θα γίνει η παρέλαση (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καιρός: Επιδείνωση του καιρού από την Κυριακή το πρωί αναμένει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα βορειοδυτικά και σταδιακά θα επεκταθούν στα ανατολικά και νότια, ενώ θα εξασθενήσουν το βράδυ από τα δυτικά και τα βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις, με ένταση 4 έως 6 μποφόρ.
Ο υδράργυρος θα σημειώσει μικρή πτώση.
Στην Αθήνα, τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι, με τη θερμοκρασία να αγγίζει έως και τους 25 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, τέλος, αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.























































