ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Ραγκούσης, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κεντροαριστερά, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,


















































Φτωχικό το «καλάθι» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Ψίχουλα για σήμερα, ανέξοδα «θα» σε βάθος... τετραετίας
Αυτοί είναι οι δύο πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα
Τι πέτυχε -και πού απέτυχε- το ρίσκο της Μοσάντ με τον Αχμαντινετζάντ
Τανάγρα: Βίντεο από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους - Νεκροί οι δύο πιλότοι
Ο Φαραντούρης έριξε σφαλιάρα στους Τούρκους από την Κάσο: «Πόντιση καλωδίου και επέκταση στα 12 ν.μ. νοτίου της Κρήτης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η ώρα των αποφάσεων για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ήρθε», εκτιμά ο Γιάννης Ραγκούσης, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και εκ των συντελεστών της πολιτικής κίνησης «Ώρα Αποφάσεων», προκρίνοντας την ίδρυση “ενός προοδευτικού φορέα με την εκλογή ηγεσίας από τη βάση”.
Με άρθρο του στην εφημερίδα «Ελευθερία» αφήνει επίσης ευθείες βολές εναντίον της Φώφης Γεννηματά καθώς όπως υποστηρίζει:
“Η Ώρα Αποφάσεων έχει λάβει τις αποφάσεις της. Θα προχωρήσουμε μπροστά με βάση το σχεδιασμό μας, δίχως να σταθούμε εμπόδιο στην ενότητα αλλά και χωρίς να επιτρέψουμε η ανασυγκρότηση της παράταξης να γίνει και πάλι θύμα ανεύθυνων τακτικισμών”.
“Η εμπειρία στην πολιτική σε υποχρεώνει να είσαι επιφυλακτικός όταν οι πράξεις δεν συμβαδίζουν με τα λόγια. Πράξεις όπως η ανάρμοστη αντίδραση στις ενωτικές προτάσεις που διατυπώσαμε από την Πάτρα και τη Λάρισα. Η καθαίρεση του εκλεγμένου Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ λόγω σχετικής πολιτικής διαφωνίας. Η αποσιώπηση των νέων θετικών στοιχείων, που ομολογουμένως περιείχε η ομιλία της κ. Γεννηματά, από την ομόφωνη απόφαση του οργάνου στο οποίο απευθύνθηκε”.
“Σε κάθε περίπτωση”, καταλήγει ο πρώην υπουργός, “είναι ώρα αποφάσεων για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, «αν πράγματι δεν ανέχεται τον αναξιοπρεπή, για την ιστορία του προοδευτικού χώρου, μόνιμο ρόλο της βοηθητικής δύναμης στον οπισθοδρομικό δικομματισμό ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ”.
























































