ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ρώσοι πολίτες σε ποσοστό 81% εγκρίνουν το έργο του προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, ενώ το 18% έχει αντίθετη άποψη, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Levada-Centr. Ωστόσο, διαφορετικές είναι οι διαθέσεις που έχουν οι Ρώσοι πολίτες όσον αφορά το έργο του πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, καθώς το 53% το θεωρεί αρνητικό και το 46% θετικό.
Το 47% βλέπει θετικά το έργο της κυβέρνησης Μεντβέντεφ (τον Μάρτιο το ποσοστό αυτό ήταν 43%), ενώ 52% των Ρώσων εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με το έργο της (τον Μάρτιο το ποσοστό ήταν 55%).
Σε ακόμη χαμηλότερα ποσοστά, βρίσκονται οι εκτιμήσεις για το έργο της Κρατικής Δούμας (κάτω σώματος του ρωσικού κοινοβουλίου), αφού μόνο το 41% θεωρεί θετικό το έργο της (τον Μάρτιο το ποσοστό αυτό ήταν 38%), ενώ το 58% το θεωρεί αρνητικό.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, μέσα σ έναν μήνα, αυξήθηκε το ποσοστό των Ρώσων πολιτών που θεωρούν ότι η χώρα βαδίζει προς την σωστή κατεύθυνση, φθάνοντας στο 56% από το 51%. Αντίθετη άποψη έχει το 28% των Ρώσων, ενώ το 16% δυσκολεύτηκε να απαντήσει στο σχετικό ερώτημα.























































