ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύμβουλος του Τραμπ λέει “όχι” σε χαλάρωση των κυρώσεων στη Ρωσία

Σύμβουλος του Τραμπ λέει “όχι” σε χαλάρωση των κυρώσεων στη Ρωσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποκλείει η Ουάσιγκτον το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην χαλάρωση των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί σε βάρος της Ρωσίας για τον ρόλο της στην ουκρανική κρίση, δήλωσε σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στο περιθώριο της Συνόδου της G7 στην Ταορμίνα, στην Ιταλία.

«Δεν θα χαλαρώσουμε τις κυρώσεις. Εάν έπρεπε να κάνουμε κάτι, θα σκεφτόμασταν ενδεχομένως να κρατήσουμε σκληρότερη στάση προς τη Ρωσία» σημείωσε ο σύμβουλος οικονομικών θεμάτων του Τραμπ, Γκάρι Κον.

Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, με επίσημη δήλωσή του, χαρακτήρισε τις σχέσεις της Μόσχας με το ΝΑΤΟ ως «τη χειρότερη μετά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου», κάνοντας λόγο για επιθετική πολιτική της Συμμαχίας έναντι της Ρωσίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

6ος Γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδος-ΗΠΑ: Τι θα συζητηθεί, τι θα υπογραφεί

Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ

Συνάντηση Ζελένσκι-Μερτς με «καλέσματα» και απειλές κατά του Πούτιν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr