ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ρουκέτα” Αναστασιάδη στους Τούρκους: “Θα μεταβαίνουμε για εκδρομικούς λόγους στη Γενεύη;”

“Ρουκέτα” Αναστασιάδη στους Τούρκους: “Θα μεταβαίνουμε για εκδρομικούς λόγους στη Γενεύη;”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα περί διαδικαστικών τάχα προτάξεων αποτελούν «προφάσεις εν αμαρτίαις», δήλωσε ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος τόνισε ότι «έφτασε η ώρα της αλήθειας» και διερωτήθηκε εάν η Τουρκία «εννοεί αυτά που λέει ή απλώς θα μεταβαίνουμε για εκδρομικούς λόγους στη Γενεύη».

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο περιθώριο κοινωνικής εκδήλωσης ο πρόεδρος Αναστασιάδης εξήγησε ότι εάν η θέση του για την Γενεύη ήταν «πρόταξη», θα έπρεπε να ήταν προ της έναρξης του διαλόγου.

Έχουμε εξαντλήσει, είπε, όλα τα περιθώρια που αφορούν τα τέσσερα κεφάλαια.

Συνεπώς, εκείνα που απομένουν, και αυτό απαιτείται, διότι είναι ουσιώδη θέματα, είναι ιδιαίτερα εκείνο της ασφάλειας, των εγγυήσεων και της αποχώρησης των τουρκικών στρατευμάτων.

«Αν η Τουρκία εννοούσε αυτά τα οποία προβάλλει, θα έπρεπε να αποδεχθεί με δεδομένη την αρχή ότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί συμφωνημένο, αν δεν συμφωνηθούν όλα».

Συνεπώς, τόνισε, η καλή μας πίστη έχει αποδειχθεί στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων, ακόμη και μέσα από την πρόταση που υποβάλαμε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο

Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων – Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της Τουρκίας

Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου

Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr