ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμανουέλ Μακρόν, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
6ος Γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδος-ΗΠΑ: Τι θα συζητηθεί, τι θα υπογραφεί
Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω λογαριασμών εταιρειών κοινής ωφέλειας - Η μεθοδολογία
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, σε συνέντευξή του στην «Journal du Dimanche», δήλωσε σχετικά με την πολυσυζητημένη χειραψία του με τον Ντόναλντ Τραμπ ότι, κρατώντας εσκεμμένα για λίγα δευτερόλεπτα το χέρι του Αμερικανού ομολόγου του, στόχευε να δείξει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να του επιβληθεί!
«Η χειραψία μας δεν ήταν αθώα… ήταν μία στιγμή αλήθειας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο νέος Πρόεδρος της Γαλλίας στην και πρόσθεσε: «Πρέπει να δείχνουμε ότι δεν θα κάνουμε μικρές παραχωρήσεις, έστω συμβολικές».
Στην ίδια συνέντευξη ο Γάλλος πρόεδρος σημείωσε ότι εκτός του Τραμπ, τόσο ο Ερντογάν όσο και ο Πούτιν τείνουν να συμπεριφέρονται με βάση τους «συσχετισμούς δύναμης».
«Δεν πιστεύω στη διπλωματία που βασίζεται στις δημόσιες προσβολές, αλλά στους διμερείς διαλόγους μου δεν επιτρέπω να περάσει τίποτα έτσι με αυτόν τον τρόπο σε σέβονται», υπογράμμισε.























































