ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άρχισε σήμερα Τρίτη, στο ανώτατο δικαστήριο της Μαλαισίας η δίκη των δύο γυναικών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ, του ετεροθαλούς αδελφού του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.
Η 25χρονη Σίτι Αϊσάχ από την Ινδονησία και η 28χρονη Ντοάν Θι Χουόνγκ από το Βιετνάμ, αντιμετωπίζουν την ποινή του θανάτου εάν καταδικαστούν για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ, στο διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, στις 13 Φεβρουαρίου.
Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται ότι έφεραν σε επαφή το πρόσωπο του Κιμ με τον νευροπαραλυτικό παράγοντα VX, που έχει χαρακτηριστεί ως όπλο μαζικής καταστροφής από τον ΟΗΕ.
Οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν ότι εξαπατήθηκαν να κάνουν μία πράξη, για την οποία αξιωματούχοι από τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα, δηλώνουν ότι ήταν δολοφονία που οργάνωσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.























































