ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βέλγιο, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές,


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον 30χρονο Yassine Atar, Βέλγο πολίτη, κατονόμασαν οι βελγικές αρχές ως τον αρχηγό του δικτύου που πραγματοποίησε τις πολύνεκρες τζιχαντιστικές επιθέσεις τον Νοέμβριο του 2015 στο Παρίσι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Yassine Atar σχεδίασε την επίθεση με τη συνεργασία του αδελφού του Oussama, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.
Ο Atar κρατείται εδώ και περίπου ένα χρόνο από τις Βέλγικες αρχές και πλέον του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες «τρομοκρατικών δολοφονιών και συμμετοχή σε δραστηριότητες τρομοκρατικών ομάδων ως ηγέτης».
Τα ρεπορτάζ των Βελγικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Yassine Atar είχε στην κατοχή του το κλειδί για τη “γιάφκα” στην περιοχή Schaerbeek των Βρυξελλών, την οποία χρησιμοποιούσε ο Salah Abdeslam (ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί για τις επιθέσεις στο Παρίσι το 2015).
Στις 13 Νοεμβρίου του 2015, η γαλλική Πρωτεύουσα συγκλονίστηκε από ομαδικά χτυπήματα σε διάφορες περιοχές. Οι επιθέσεις πραγματοποιούνται έξω από το Stade de France και στον χώρο συναυλιών Μπατακλάν, στο κεντρικό Παρίσι.























































