ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bullying, Άκης Τσοχατζόπουλος,


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σέρνει άθελά της ένα οικογενειακό όνομα που έχει στιγματιστεί. Η Κιάρα Τσοχατζοπούλου, είναι εγγονή του πρώην υπουργού που πρόσφατα αποφυλακίστηκε.
Είναι 17 ετών και τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ ενώ ετοιμάζεται να μπει στο χώρο του θεάματος.
Είναι κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου – γιου του Ακη – και της Μαρίας Μαρκέζη. Διαβάστε παρακάτω…
Η 17χρονη Κιάρα σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της στην Secret και την Σάσα Σταμάτη.
Μιλά για όλα: Για την αδυναμία που έχει στον παππού της, για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο εξαιτίας του ονόματός του.
«Θέλω ο παππούς μου να είναι καλά στην υγεία του μετά από όλη αυτή την περιπέτεια και την ταλαιπωρία που πέρασε στη φυλακή. Τώρα είναι στο νοσοκομείο και θέλουμε να γίνει καλά» λέει η εγγονή του Ακη.
Παραδέχεται ότι «μαζί του όλα αυτά τα χρόνια πέρασε δύσκολα και η οικογένειά μου» και εξομολογείται: «Στο σχολείο τα πράγματα για μενα ήταν δύσκολα, γιατί μου έκαναν σκληρό bullying κάποιοι συμμαθητές μου εξαιτίας του ονόματός μου».
Παρά ταύτα, η Κιάρα δηλώνει: «Αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει».
ΠΗΓΗ:newsone























































