ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγλία, Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμιστές, Λονδίνο, Ντόναλντ Τραμπ, Τζιχαντιστές,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα τον κόσμο να πάψει να είναι «πολιτικά ορθός» ώστε να διασφαλίσει την ασφάλεια, αφού τρεις τζιχαντιστές οδήγησαν ένα βαν εναντίον πεζών και μαχαίρωσαν ανθρώπους στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν επτά και να τραυματίσουν τουλάχιστον 48.
«Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε πολιτικά ορθοί και να καταπιαστούμε με την ασφάλεια του λαού μας», έγραψε την Κυριακή ο Τραμπ.
«Εάν δεν φανούμε έξυπνοι, το πράγμα θα χειροτερέψει».
Και ο Αμερικανός πρόεδρος συνέχισε: «Τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως ‘δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!'”.
Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν -ο οποίος εξελέγη πέρυσι και είναι ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος μεγάλης δυτικής πρωτεύουσας- είχε δηλώσει νωρίτερα πως οι Βρετανοί δεν πρέπει να ανησυχήσουν βλέποντας μια αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους του Λονδίνου μετά την επίθεση.
Νωρίτερα ο Τραμπ είχε προσφέρει στη Βρετανία τη βοήθεια των ΗΠΑ και είχε αναφερθεί στην ταξιδιωτική απαγόρευση που επιχειρεί να περάσει ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τους Αμερικανούς.























































