ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν: Κάθισα δίπλα με τον Μάικ Φλιν αλλά ούτε που του μίλησα

Πούτιν: Κάθισα δίπλα με τον Μάικ Φλιν αλλά ούτε που του μίλησα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν μίλησε σχεδόν καθόλου με τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Μάικ Φλιν όταν παρακάθισαν σε δείπνο στη Μόσχα το 2015, διαβεβαίωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC News.

Οι σχέσεις του Μάικλ Φλιν με τη Μόσχα βρίσκονται στο μικροσκόπιο στις ΗΠΑ με φόντο τις καταγγελίες περί ανάμειξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016. Μια φωτογραφία που δημοσιεύεται συχνά όπου απεικονίζεται ο Φλιν να κάθεται δίπλα στο Πούτιν σε ένα δείπνο στάθηκε αφορμή για υπονοούμενα ότι οι δύο άνδρες είχαν στενότερες σχέσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή του NBC News «Sunday Night» με την Μέγκιν Κέλι, ο Βλαντίμιρ Πούτιν περιέγραψε το δείπνο εκείνο ως μια εκδήλωση ρουτίνας.

«Εκφώνησα την ομιλία μου. Κατόπιν μιλήσαμε για κάποια άλλα ζητήματα. Και εγώ σηκώθηκα κι έφυγα. Έπειτα μου είπαν: «ξέρετε ήταν ένας Αμερικανός κύριος, που εμπλέκεται σε διάφορα πράγματα. Εργαζόταν κάποτε στις υπηρεσίες ασφαλείας» είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Αυτό ήταν. Στην πραγματικότητα ούτε καν του μίλησα. Αυτό είναι το εύρος των επαφών μου με τον κύριο Φλιν» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ σε Ζελένσκι: Τερμάτισε τον πόλεμο με τη Ρωσία, διαφορετικά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν δήλωσε ότι Ρωσία και Ιράν δεν είχαν «ποτέ» τόσο στενή συνεργασία

Ο Ζελένσκι κατηγορεί τις ΗΠΑ για καθυστέρηση στην παράδοση πυραύλων, ενώ η ένταση κλιμακώνεται

Ο Τραμπ βάζει στο περιθώριο πάλι τον Ζελένσκι: Να αναλάβει άλλος τις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία

Τραμπ σε Νετανιάχου: «Θα πετύχεις ηχηρή νίκη στις εκλογές – Σε θέλω στο πλευρό μου Μπίμπι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr