ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Xειροπέδες σε 27χρονο για σύνδεση με τους τζιχαντιστές που αιματοκύλησαν το Λονδίνο

Xειροπέδες σε 27χρονο για σύνδεση με τους τζιχαντιστές που αιματοκύλησαν το Λονδίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σαρωτικούς ελέγχους, με δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις , με αφορμή το πολύνεκρο μακελειό στο Λονδίνο, πραγματοποιεί από την Κυριακή το πρωί η βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία.

Η τελευταία σύλληψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί στην περιοχή Μπάρκινγκ, την οποία οι αστυνομικοί κυριολεκτικά ελέγχουν από άκρη σε άκρη. Πρόκειται για έναν 27χρονο, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με το τρομοκρατικό δίκτυο που οργάνωσε την επίθεση των τριών τζιχαντιστών το βράδυ του Σαββάτου στη λονδρέζικη πρωτεύουσα.

Επίσης,το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθη ένα ακόμη άτομο στην πόλη Λίμερικ της Ιρλανδίας. Πρόκειται για έναν Μαροκινής καταγωγής άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε στο σπίτι ενός εκ των τριών τζιχαντιστών που επιτέθηκαν στο Λονδίνο και συγκεκριμένα του Ρασίντ Ρεντουάν.

Ο άνδρας ανακρίθηκε και ελέγχθηκε από τις βρετανικές αρχές και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος, δίχως να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Μητροπολιτική Αστυνομία, την Κυριακή συνελήφθησαν 12 άτομα, επτά γυναίκες και πέντε άνδρες, οι οποίοι φέρονται να συνδέονται με την τρομοκρατική επίθεση στην αγορά του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και η μητέρα του 18 μηνών παιδιού του Ρασίντ Ρεντουάν, Χαρίς, η οποία παντρεύτηκε τον τζιχαντιστή το 2012, στην Ιρλανδία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία – Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες

Σάρεν Χάσκελ: «Η Συρία θα αποτελέσει υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ»

Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ – Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»

«Κοτούλες» (ή μάλλον… γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία – Θρασύδειλοι με ρόμπες

Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία – Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr