ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αιχμηρή απάντηση ΥΠ.ΕΞ.: Μεθοδευμένη και ανήθικη η στοχοποίηση Κοτζιά

Αιχμηρή απάντηση ΥΠ.ΕΞ.: Μεθοδευμένη και ανήθικη η στοχοποίηση Κοτζιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αιχμηρή απάντηση σε «γνωστά κυκλώματα που στοχεύουν στην αποδυνάμωση των ελληνικών θέσεων σε σειρά επικείμενων διεθνών διαπραγματεύσεων», έδωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφερόμενος σε συκοφαντικά δημοσιεύματα σε βάρος του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, στα οποία διατυπώνονται καταγγελίες περί εμπλοκής του υπουργείου Εξωτερικών σε δήθεν επαναπροώθηση προσφύγων και ζητήματα φύλαξης συνόρων, ζητήματα τα οποία εκφεύγουν παντελώς των αρμοδιοτήτων του υπουργείου Εξωτερικών.

“Oυδεμία αρμοδιότητα και πρακτική εμπλοκή έχει σε ζητήματα προστασίας, ασφάλειας και φύλαξης συνόρων”

«Το υπουργείο και ο υπουργός Εξωτερικών προσωπικά» τόνισε ο κύριος Ευθυμίου, «έχουν γίνει στόχος μεθοδευμένης και ανήθικης επίθεσης από αυτούς που γνωρίζουν πολύ καλά ότι, το υπουργείο Εξωτερικών ουδεμία αρμοδιότητα και πρακτική εμπλοκή έχει σε ζητήματα προστασίας, ασφάλειας και φύλαξης συνόρων».

«Είναι ολοφάνερο για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ», συνέχισε κατηγορηματικά, «ότι η προσπάθεια αυτή επιχειρείται από γνωστά κυκλώματα που στοχεύουν στην αποδυνάμωση των ελληνικών θέσεων σε σειρά επικείμενων διεθνών διαπραγματεύσεων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο – Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!

Στο ΥΠΕΞ συνάντηση Γεραπετρίτη-Χάφταρ – Τι συζήτησαν για τις σχέσεις Ελλάδας και Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)

Τι είπε ο Γεραπετρίτης στον Φιντάν για τη νεο-οθωμανική «Γαλάζια Πατρίδα»

Ανασχηματισμός: Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στην κυβέρνηση – Δείτε τα ονόματα

Ο Χάρης Θεοχάρης παρουσίασε μία πανάρχαια ελληνική γεωπολιτική ως ΔΗΘΕΝ νέα και του Μητσοτάκη – Πόσο ανιστόρητοι φιλελέδες;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...