ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανεύθυνη χαρακτήρισε την απόφαση για το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία του ιρακινού Κουρδιστάν (βόρειο Ιράκ) ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε ότι στην περιοχή υπάρχουν ήδη αρκετά προβλήματα και δεν είναι σωστό να προστεθεί άλλο ένα.
“Εμείς θέλουμε την ακεραιότητα του Ιράκ. Θέλουμε όλοι οι Ιρακινοί να ζήσουν μαζί σε ένα κράτος”, είπε.
Σοβαρό λάθος χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του και το τουρκικό ΥΠΕΞ τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος που ετοιμάζουν οι Κούρδοι, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.
“Η ακεραιότητα του Ιράκ είναι η θεμελιώδης πολιτική μας”, αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ προσθέτοντας ότι το δημοψήφισμα δεν θα είναι προς το συμφέρον του Ιράκ, θα αυξήσει την αστάθεια στην περιοχή και θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα.
Το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει επίσης ότι η ανάρτηση της κουρδικής σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια του Κιρκούκ έχει στόχο να δημιουργήσει τετελεσμένα και η Άγκυρα αντιτίθεται σε αυτή την απόφαση.























































