ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεκάδες τραυματίες από φωτιά σε κεντρική περιοχή της Νέας Υόρκης

Δεκάδες τραυματίες από φωτιά σε κεντρική περιοχή της Νέας Υόρκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεκάδες άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραυματισμούς και εγκαύματα μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε και φωτιά που ακολούθησε σε κεντρική περιοχή της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 34 άτομα υπέστησαν εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα, ενώ η φωτιά που ακολούθησε της έκρηξης, εξαπλώθηκε σε 12 πολυκατοικίες, οι οποίες εκκενώθηκαν, καθώς και ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Το σοβαρότατο περιστατικό προκάλεσε την κινητοποίηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και των μονάδων εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, καθώς ξεκίνησε με μία ισχυρότατη έκρηξη.

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες των αμερικανικών δυνάμεων διενήργησαν έλεγχο, κατά τον οποίο αποδείχθηκε ότι δεν είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός. Η έκρηξη και η φωτιά που ακολούθησε, προκλήθηκαν από διαρροή σε καυστήρα πετρελαίου, ο οποίος βρισκόταν στο υπόγειο ενός εκ των κτιριακών συγκροτημάτων που τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ

Ο Τραμπ στην Κίνα για μια σύνοδο κορυφής με τον Σι Τζινπίνγκ – Τι θα συζητήσουν

Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα «τελειώσουν τη δουλειά» στο Ιράν

Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου

Τραμπ: Η Κίνα δεν θα βοηθήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr