ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προκλητικοί μέχρι αηδίας οι Τούρκοι ναύαρχοι, ανακοίνωσαν άσκηση με πραγματικά πυρά δυτικά της Λέσβου, πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από το χτύπημα του Εγκέλαδου στο νησί.
Η Άγκυρα εξέδωσε NAVTEX με την οποία δεσμεύει μία μεγάλη περιοχή του Αιγαίου για αεροναυτικές ασκήσεις, δείχνοντας ότι δεν έχει καμία ευαισθησία. Να θυμίσουμε ότι το 1999, με τους φονικούς σεισμούς της Κωνσταντινούπολης, η Ελλάδα όχι μόνο είχε αποστείλει βοήθεια, αλλά είχε αναστείλει και όλες τις ασκήσεις της στο Αιγαίο. Αυτό, ενώ είχε καταστραφεί ο ναύσταθμος του τουρκικού Ναυτικού στο Γκιολτσούκ της Πόλης.
Μετά από κάθε δυστύχημα και τώρα μετά από μια μεγάλη φυσική καταστροφή, η Τουρκία κάνει κινήσεις προκλητικές, δείχνοντας ότι επί Ερντογάν απομακρύνεται όλο και περισσότερο από το να λέγεται πολιτισμένη χώρα.























































