ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γεωπολιτική κωλοτούμπα από τη Βουλή της Λιβύης: Αναγνώρισε την ανυπόστατη ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης - Στο ελληνικό ΥΠΕΞ όλα καλά;
ΕΛ.Α.Σ.: Η κύρωση του ανυπόστατου τουρκολιβυκού μνημονίου από τη λιβυκή Βουλή ήττα του Μητσοτάκη
Τρία χρόνια μετά: Η Κυριακή που η Αθήνα γύρισε σελίδα
Ο Ζελένσκι κατηγορεί τις ΗΠΑ για καθυστέρηση στην παράδοση πυραύλων, ενώ η ένταση κλιμακώνεται
Ούρσουλα: Άκυρη κι ανυπόστατη η ψευτοριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας Λιβύης στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα 8,5 δισ. ευρώ αναμένεται να διαμορφωθεί το ύψος της επόμενης δόσης που θα εκταμιευτεί προς την Ελλάδα, όπως αναφέρουν δύο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg.
Η εκταμίευση των συγκεκριμένων χρημάτων προϋποθέτει την τελική έγκριση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, οι οποίοι συνεδριάζουν αυτή την ώρα στο Λουξεμβούργο.
Σημειώνεται ότι ο αρχικός προγραμματισμός έκανε λόγο για την απελευθέρωση 7,4 δισ. ευρώ, τα οποία θα αφορούσαν τις αποπληρωμές ομολόγων του Ιουλίου.
Τις τελευταίες ώρες, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές μιλούν για συμφωνία ως προς την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης, εξέλιξη η οποία ανάβει το πράσινο φως στην εκταμίευση της επόμενης δόσης.
Από την πλευρά του, σχολιάζοντας το δημοσίευμα του Bloomberg, o αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, ανέφερε ότι «αν και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω το ύψος της δόσης, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα είναι ένα ποσό, το οποίο θα επαρκεί για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας».
























































