ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Μάνφρεντ Βέμπερ,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι η Ευρώπη συνολικά βρίσκεται σε καλό δρόμο και η Ελλάδα δεν θα μείνει πίσω εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Χριστιανοκοινωνικού Kόμματος της Βαυαρίας (CSU) και επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Μάνφρεντ Βέμπερ, σε συνέντευξή του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa).
«Οι μεγάλες αποστολές της Ελλάδας, όπως είναι η αναθέρμανση της ανάπτυξης και ο συνετός χειρισμός του μεταναστευτικού είναι αποστολές και των άλλων χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης» ανέφερε.
«Το αποτέλεσμα του Eurogroup είναι σημαντικό για να παραμείνει σταθερή και ασφαλής η Ευρωζώνη. Πρέπει να συνεχίσουμε να βαδίζουμε το δρόμο της σταθερότητας και των μεταρρυθμίσεων», προσέθεσε ο κ. Βέμπερ, ο οποίος επισκέπτεται τη Δευτέρα στην Αθήνα για συνομιλίες με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.
























































