ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγο έλειψε να αποκτήσει μόνιμη αναπηρία μεσήλικη γυναίκα από την Ελούντα, όταν την δάγκωσε σμέρνα στο χέρι.
Η γυναίκα πήγε αμέριμνη στην άκρη της θάλασσας να πλύνει και να καθαρίσει από τα εντόσθια μερικά ψάρια, αλλά δεν παρατήρησε την σμέρνα που καραδοκούσε και την δάγκωσε στο χέρι θέλοντας να της αρπάξει τη λεία.
Όπως γράφει το anatolh.com, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τα τραύματα στο χέρι της αλλά κατάφεραν να αποκαταστήσουν την ζημιά και να αποφευχθεί η απώλεια δακτύλων.
«Όπως μας είπε δέχθηκε μόνο ένα δάγκωμα αλλά είχε διαδοχικά, βαθιά κοψίματα», επεσήμανε ο χειρουργός Νίκος Μουδατσάκης, εξηγώντας παράλληλα πως θα αποκατασταθεί η βλάβη στο χέρι της γυναίκας.























































