ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα - Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τερέζα Μέι απολογήθηκε για την αποτυχία του κράτους, σε ό,τι αφορά την αντίδραση τις πρώτες ώρες έπειτα από την τραγωδία στην Πύργο Γκρένφελ, όπου η πυρκαγιά κόστισε τη ζωή τουλάχιστον 79 ανθρώπων.
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός, έπειτα από τη σφοδρή κριτική που δέχθηκε, παραδέχθηκε ότι υπήρξε αποτυχία, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, σε ό,τι αφορά την αντίδραση μετά τη φονική πυρκαγιά.
«Επιτρέψτε μου να είμαι απολύτως σαφής: η υποστήριξη για τις οικογένειες τις πρώτες ώρες δεν ήταν αρκετά καλή. Ανθρωποι έμειναν χωρίς τα υπάρχοντά τους, χωρίς στέγη, χωρίς τη βασική πληροφόρηση για το τι συνέβη, τι πρέπει να κάνουν, πού πρέπει να πάνε για να τους βοηθήσουν. Το κράτος απέτυχε να τους βοηθήσει όταν το χρειάζονταν περισσότερο», είπε η Μέι στη Βουλή των Κοινοτήτων.
«Ως πρωθυπουργός, ζητώ συγγνώμη για αυτή την αποτυχία», συμπλήρωσε.























































