ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Τουρκία, μια χώρα που έχει κακή σχέση με τη Δημοκρατία, δεν μπορεί να κάνει σε εμάς μαθήματα Δημοκρατίας» δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών για το θέμα της ανάγνωσης του Κορανίου στην Αγία Σοφία.
«Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει, πως είναι άλλο θέμα ο σεβασμός της οικουμενικότητας της Αγίας Σοφίας ως μνημείου παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και άλλο το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης. Μιας μειονότητας Ελλήνων πολιτών που απολαμβάνουν πλήρους ισονομίας και ισοπολιτείας» ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος.
Τόνισε παράλληλα πως η Άγκυρα «οφείλει να σεβαστεί την Αγία Σοφία».
























































