ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κύμα καύσωνα πλήττει τις περισσότερες περιοχές της Ιταλίας, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 38 βαθμούς Κελσίου σε Περούτζια, Ανκόνα και Φλωρεντία.
Την ίδια ώρα, περίπου 16 εκατομμύρια Ιταλοί αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της λειψυδρίας, εξαιτίας των μειωμένων βροχοπτώσεων κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών.
Ως αποτέλεσμα, μεγάλες εκτάσεις γεωργικής καλλιέργειας έχουν υποστεί σημαντικές καταστροφές, ενώ σε 72 δήμους έχει αποφασιστεί η εκ περιτροπής διακοπή της υδροδότησης.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδηλωθούν σφοδρές βροχοπτώσεις, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλάζι.
Τα φαινόμενα θα παρατηρηθούν κυρίως στις περιοχές της βόρειας Ιταλίας, καθώς στο νότιο τμήμα της χώρας ο καύσωνα δεν αναμένεται να υποχωρήσει.























































