ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σαφείς αιχμές για πολιτική υποκίνηση και σκοπιμότητα από την πλευρά της ΝΔ αφήνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια «μυρίζει βεντέτα και καθοδήγηση».
Συγκεκριμένα, η βουλευτής μιλώντας στον ΣΚΑΙ υπερασπίστηκε την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα για «απαγορευτικό» στη συγκέντρωση των αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων, αναφέροντας ότι οι εργαζόμενοι κάνουν συγκεντρώσεις για να διεκδικήσουν κάτι και οι αστυνομικοί δεν διεκδικούν κάτι με τη συγκέντρωση αυτή που ήθελαν να πραγματοποιήσουν.
























































