ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Γκρίζοι Λύκοι, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, Τουρκία,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
Προστατεύοντας την Ευρώπη - Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Κύπρος είναι τουρκική και είναι απαράδεκτο η τουρκική πλευρά να υποχωρήσει στα εθνικά ζητήματα, δήλωσε ο ακροδεξιός ηγέτης του κεμαλικού φασιστικού Κόμματος Εθνικής Δράσης (MHP), οι γνωστοί μας “Γκρίζοι Λύκοι”, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αντιδρώντας στη διάσκεψη του Κραν Μοντάνα για το Κυπριακό.
“Το να εμπλεκόμαστε σε επικίνδυνες συζητήσεις, να να μας ζητούν υποχωρήσεις σε εθνικά θέματα και να παραδιδόμαστε σε τετελεσμένα σε θέματα που αφορούν την Κύπρο και τον τουρκισμό, δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτό. Η Κύπρος ανήκει στους ήρωες της.
Η Κύπρος είναι τουρκική και όποιος σκέφτεται διαφορετικά, υπηρετεί τους Ελληνοκύπριους και τις σταυροφορικές τους επιθυμίες, κλείνοντας τα μάτια. Κανένας πατριώτης και κανένας που αγαπάει το έθνος δεν εγκρίνει τέτοια ολισθήματα”, είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.























































