ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ευάγγελος Βενιζέλος, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί η εκδίκηση να είναι κατά γενική ομολογία ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, ωστόσο δεν φαίνεται πως αυτό ισχύει πάντοτε όταν αναφερόμαστε σε χρόνους… ΠΑΣΟΚ.
Και τούτο διότι όπως αναμενόταν, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, “τη φυλούσε” στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος χθες δεν παραβρέθηκε στην εναρκτήρια ομιλία της στο Συνέδριο της ΔΗΣΥ.
Οι λόγοι που επέλεξε να μην παραστεί ο κ. Βενιζέλος δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
Εκτός της προσωπικής γραμμής που χαράσσει διακριτά εδώ και καιρό ο κ. Βενιζέλος, υπηρετώντας τη γραμμή σύμπλευσης εκ νέου με τη Δεξιά, κανείς δεν περίμενε ότι θα “νομιμοποιούσε” με την παρουσία του την αρχηγία της Φώφης.
Έτσι, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να βρεθεί στο Εργαστήριο της Νέας Γενιάς σε παράπλευρη αίθουσα του ΣΕΦ, την ώρα που ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ετοιμάστηκε να πάρει το λόγο.
























































