ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ποιος υπονομεύει το Υπ. Άμυνας και το Εθνικό Συμφέρον; - Μικροπολιτική εν μέσω ακρίβειας και τουρκικών απειλών
Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Ο Ράαντ Σάαντ της Χαμάς σκοτώθηκε στη Γάζα
Έλενα Κουντουρά: Ανεπαρκής και ανεύθυνη η κυβέρνηση στα κρίσιμα ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας των αερομεταφορών, μετά και τη νέα παραπομπή
Παλμύρα: Τρεις Αμερικανοί νεκροί σε ενέδρα του ISIS κατά τη διάρκεια περιπολίας στη Συρία – Ο Τραμπ εξοργισμένος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα αναμνηστικό δώρο είχαν ετοιμάσει οι τεχνικοί που επισκευάζουν τα αερπολάνα πυρόσβεσης, Canadair, για τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επιθεώρησε την ετοιμότητα εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.
Αμέσως μετά την ομιλία του κατά την οποία εξήρε το έργο των πυροσβεστών ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε ένα υπόστεγο και συνομίλησε με τους τεχνικούς που επισκευάζουν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Οι τεχνικοί, πρόσφεραν ως αναμνηστικό δώρο στον Αλέξη Τσίπρα πίνακα που απεικονίζει ένα Canadair “ως μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης”, εξηγώντας ότι τον φιλοτέχνησε ένας τεχνικός υπαξιωματικός που μεγάλωσε στη Σάμο και που από παιδί είχε όνειρο να υπηρετήσει τα CL που έβλεπε.
“Και τελικά κατέληξε να υπηρετεί μαζί μας” είπε, προσθέτοντας ότι σήμερα δεν μπορούσε να βρίσκεται εκεί, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ο κ. Τσίπρας ζήτησε να του μεταφέρουν τις ευχές του για περαστικά και, αποχαιρετώντας τους, σχολίασε αναφερόμενος στον πίνακα: “Θα αρέσει πάρα πολύ στον γιο μου, του αρέσουν τα αεροπλάνα”.
























































