ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ούτε σε προστατευμένο τηλεοπτικό περιβάλλον δεν σώζεται ο Μητσοτάκης, είναι η απάντηση του Μαξίμου στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.
“Κάθε φορά που ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται ανεπανόρθωτα στη Βουλή, αναγκάζεται την επομένη να επανέλθει σε πιο προστατευμένο τηλεοπτικό περιβάλλον, μήπως και μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Παρόλα αυτά, σήμερα χειρότερα έκανε τα πράγματα. Ακροδεξιά ρητορική, ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής και επιμονή στη φαντασίωση πως η οικονομία ανακάμπτει, όχι επειδή η κυβέρνηση πετυχαίνει, αλλά επειδή ο ίδιος είναι στην αντιπολίτευση.
«Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε» που θα έλεγε και ο Πιραντέλο”, είναι το σχόλιο του Γραφείου Τύπου το Πρωθυπουργού.























































