Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέλος ο Μπογδάνος από τον ΣΚΑΪ – Η αλήθεια και η δικαιολογία

Τέλος ο Μπογδάνος από τον ΣΚΑΪ – Η αλήθεια και η δικαιολογία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τέλος στη συνεργασία δόθηκε μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ σύμφωνα με πληροφορίες του TRIBUNE.

Ο παρουσιαστής δεν θα βρίσκεται πλέον στο πόστο της εκπομπής του «Σκάι στις 3».

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία», τονίζει η λιτή ανακοίνωση της απόφασης του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, τα πραγματικά αίτια της απομάκρυνσής του αλλά και το αφήγημα που φαίνεται να πλέκει ο ίδιος ο δημοσιογράφος στο παρασκήνιο έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Και τούτο γιατί η απομάκρυνσή του ήρθε μία μόλις ημέρα μετά τα απαράδεκτα σχόλιά του για τον Αλέξη Τσίπρα, τα οποία προκάλεσαν την σφοδρή αντίδραση και το “άδειασμα” του ίδιου του σταθμού στον δημοσιογράφο του.

Ο ΣΚΑΪ, γνωστός για την αντικυβερνητική του στάση, έφτασε σε σημείο να ζητήσει «συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου».

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε χθες και το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης».

Η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον δημοσιογράφο και να παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού παρουσιάζοντας σήμερα την εκπομπή του. Ωστόσο, ο ίδιος επέμεινε να βγει στην εκπομπή και να τεκμηριώσει τις χθεσινές δηλώσεις του, κάτι που δεν ανέχτηκε η διοίκηση, η οποία δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα.

Την ίδια ώρα πάντως, πληροφορίες του TRIBUNE αναφέρουν πως ο Κ. Μπογδάνος βρισκόταν εδώ και καιρό στα “μαχαίρια” με υψηλά ιστάμενα στελέχη του σταθμού του Φαλήρου και για αυτόν τον λόγο και δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν.

Εφόσον κάτι τέτοιο ευσταθεί, τότε μάλλον προσχηματική φαίνεται πως είναι η κόντρα που ο ίδιος πυροδότησε με το Μέγαρο Μαξίμου, αποζητώντας την απομάκρυνσή του για να “πιάσει”… άλλο λιμάνι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ρώσοι συνέλαβαν δύο ξένους ανταποκριτές για συνεργασία με την ομάδα του Ναβάλνι

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Πέθανε ο δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ Στράτος Σεφτελής σε ηλικία 68 ετών

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Νίκος Μπαβέλλας σε ηλικία 89 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr