ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζιζέλ Μπούντχεν, Φωτογραφίες,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το γνωστό γαλλικό περιοδικό Lui, μετά την αποκαλυπτική φωτογράφιση της Ριάνα, επανέρχεται δριμύτερο με μια ακόμα διάσημη σε καυτή πόζα στο εξώφυλλό του για το μήνα Ιούνιο.
Ο λόγος για τη Ζιζέλ, η οποία ποζάρει εντελώς γυμνή σε μια πισίνα πάνω σε ένα κόκκινο στρώμα δελφίνι θάλασσας.
Η Βραζιλιάνα καλλονή πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια του οίκου Chanel για το άρωμα No.5 υπό τη σκηνοθεσία του Baz Luhrmann.
Η Ζιζέλ εδώ και λίγο καιρό πήρε τη σκυτάλη του οίκου από τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος άντρας στην ιστορία του θρυλικού αρώματος που εμφανίστηκε σε διαφήμισή του.























































