Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συρία: Βομβιστική επίθεση στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων στη Χάμα – Τρεις νεκροί

Συρία: Βομβιστική επίθεση στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων στη Χάμα – Τρεις νεκροί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση αυτοκτονίας στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων στην πόλη Χάμα, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Συρία. Αποτέλεσμα της βομβιστικής ενέργειας ήταν να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι -οι δύο γυναίκες- και να τραυματιστούν άλλοι 11, οι δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

224 νεκροί στη Ράκα σε ένα μήνα

Την ίδια στιγμή, το συριακό παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων έδωσε στη δημοσιότητα έναν πρώτο απολογισμό από την επιχείρηση απελευθέρωσης της πόλης Ράκα, από τις αμερικανικές και κουρδικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με την έκθεσή του, από τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς έχουνν χάσει τη ζωή τους τον τελευταίο μήνα τουλάχιστον 224 άμαχοι, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν 38 παιδιά και 28 γυναίκες. Η ίδια πηγή ανέφερε πως δεν έχει εικόνα για τους θανάτους που έχουν επέλθει από άλλες επιθέσεις, ή από εκτελέσεις τζιχαντιστών.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι και οικογένειες έχουν παγιδευτεί εντός της συριακής πόλης και χρησιμοποιούνται ως ασπίδα από τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, ενώ οι αμερικανικές και κουρδικές δυνάμεις σφυροκοπούν δίχως έλεος σε όλα τα σημεία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία

Το σουνιτικό Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τζαμί του Ισλαμαμπάντ με τουλάχιστον 31 νεκρούς

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr