ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
Συρία και Λίβανος σε αμυντική διάσκεψη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ
Θεσσαλονίκη: Αναζητούν τρεις αντιεξουσιαστές για την εμπρηστική επίθεση-δολοφονία
Το Ιράν δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει δεσμευμένα κεφάλαια στο Κατάρ για να αγοράσει «απαραίτητα αγαθά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ντροπή και αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο το όποιο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες αφού ένας άντρας σπρώχνει και χτυπάει την ανυπεράσπιστη γυναίκα του στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου, πριν την έναρξη της συναυλίας του ΣΚΑΪ, «Όλοι μαζί μπορούμε».
Μάλιστα, σύμφωνα με τη νεαρή που ανέβασε το σοκαριστικό βίντεο στο προφίλ της στο Facebook μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα ήταν και τα ανήλικα παιδιά τους.
Η σύζυγός του προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά αυτός την έσπρωξε με δύναμη, την έριξε κάτω στα σκαλιά και στη συνέχεια τη χαστούκισε.
Όσοι ήταν εκεί τον γιούχαραν και ζήτησαν την παρέμβαση ενός σεκιούριτι, ωστόσο ο ίδιος δεν φάνηκε να πτοείται και κάθισε κανονικά στη θέση του για να παρακολουθήσει τη συναυλία.
Μόνο για μερικά λεπτά όμως, αφού στη συνέχεια ο “τζάμπα μάγκας” κινήθηκε εναντίον κάποιου άλλου θεατή, ο οποίος τον γιούχαρε.
Και μετά ακολούθησε το χάος. Η οργή όσων ήταν στο σημείο ξεχείλιζε και του επιτέθηκαν αρκετοί.
Τελικά ο νταής αποχώρησε μόνος του με σκισμένη την μπλούζα του.























































