ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Οίκοι Αξιολόγησης, Ρωσία,


















































Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρή 36χρονη έγκυος αμέσως μετά τη γέννα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία, με απόφαση της κυβέρνησης, προχωρά στην ίδρυση των δικών της οίκων αξιολόγησης, που θα προβαίνουν σε αξιολογήσεις βάσει κριτηρίων εθνικής κλίμακας.
Η κυβερνητική απόφαση, που ελήφθη την Τετάρτη δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στην ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Vedomosti.ru.
Η ουσία της απόφασης αφορά τη μετάβαση, από την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας στην οποία προβαίνουν οι γνωστοί οίκοι αξιολόγησης Fitch Ratings, Standard & Poor’s, Moody’s Investors Service σε αξιολογήσεις που βασίζονται σε κριτήρια εθνικής κλίμακας.
Η απόφαση επιφέρει τροποποιήσεις σε κανονιστικές πράξεις και θέτει περιορισμούς όσον αφορά την χρήση της αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας από κυβερνητικά όργανα και την Κεντρική Τράπεζα που πραγματοποιείται για ρωσικές εταιρείες.
Επιτρέπεται η χρήση μόνο αξιολογήσεων που κάνουν εγκεκριμένοι οίκοι αξιολόγησης, οι οποίοι προβαίνουν σε αξιολογήσεις με βάση την εθνική κλίμακα κριτηρίων αξιολόγησης.























































