ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λευκωσία: Η καλύτερη απάντηση στην Τουρκία είναι χαμηλοί τόνοι και λίγα λόγια

Λευκωσία: Η καλύτερη απάντηση στην Τουρκία είναι χαμηλοί τόνοι και λίγα λόγια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Νίκου Χριστοδουλίδη, η Λευκωσία απάντησε στον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος έγινε δεκτός στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας με μεγάλη στρατιωτική παρέλαση τουρκικών και τουρκοκυπριακών δυνάμεων.

«Είναι καιρός οι Τουρκοκύπριοι να λάβουν σοβαρές και τολμηρές αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον τους, αν δηλαδή το βλέπουν με την Τουρκία ή σε μια επανενωμένη πατρίδα, κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης», τόνισε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε στο ΡΙΚ ότι οι ενεργειακοί σχεδιασμοί της Κυπριακής Δημοκρατίας, προχωρούν κανονικά και πρόσθεσε ότι «η καλύτερη απάντηση στην Τουρκία, είναι οι χαμηλοί τόνοι, η ψυχραιμία, η σοβαρότητα και τα λίγα λόγια».

Ο Τούρκος πρωθυπουργός χαρακτήρισε «άκαιρες και επικίνδυνες» τις έρευνες της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Κυπριακή ΑΟΖ. Προειδοποίησε ότι η χώρα του θα συνεχίσει να προστατεύει τα δικαιώματα και συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω

Νέες τουρκικές προκλήσεις: Οπλισμένα F‑16 πάνω στο FIR Αθηνών

Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο

Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων – Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της Τουρκίας

Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr