ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ιστορία: Νίκησε με 1-0 τη Γερμανία στο Άουγκσμπουργκ
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο γαμπρός και στενός σύμβουλος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν έκανε τίποτε ανάρμοστο κατά τις συναντήσεις του με Ρώσους αξιωματούχους στην διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, έπειτα από την ακρόασή του από την Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας.
«Οι ενέργειές μου ήταν αρμόζουσες», ανέφερε ο Κούσνερ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μπροστά από τον Λευκό Οίκο, προσθέτοντας πως: «Δεν συνέργησα με την Ρωσία, ούτε γνωρίζω οποιονδήποτε άλλον στην προεκλογική εκστρατεία που να συνέργησε».
«Δεν είχα ανάρμοστες επαφές. Δεν εξαρτιόμουν από ρωσικά κεφάλαια για να χρηματοδοτήσω τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες», πρόσθεσε ο γαμπρός του Αμερικανού προέδρου.
«Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ένα καλύτερο μήνυμα και έκανε μια εξυπνότερη εκστρατεία και για αυτό το λόγο κέρδισε» τις εκλογές, τόνισε.























































