ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πιλότος και τρεις επιβαίνοντες ενός τουριστικού αεροσκάφους τραυματίστηκαν την Δευτέρα, κάποιοι σοβαρά, έπειτα από την συντριβή του αεροσκάφους σε 1.900 μέτρα υψόμετρο στη Γαλλία, κοντά στο ορεινό πέρασμα Σενί (στο γαλλικό διαμέρισμα της Σαβοΐας), σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές.
Το αεροσκάφος, που απογειώθηκε από την Βενετία με προορισμό την Λιόν, συνεντρίβη νωρίς το απόγευμα και έπιασε φωτιά κατάντη του φράγματος της Λίμνης Σενί στα ιταλικά σύνορα, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία.
Σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις, το ατύχημα προκλήθηκε από λάθος του πιλότου.
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά, φέροντας εγκαύματα, χωρίς οι ζωές τους να διατρέχουν κίνδυνο, ενώ ο τέταρτος φέρει ελαφρά τραύματα.























































