ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υπόθεση Μαζωνάκη: Συνταγές της Ιωάννας Γάκα είχαν βρεθεί σε φαρμακείο-«εργοστάσιο αναβολικών»
Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφυλακίζεται 15/09 και «κατεβαίνει» στις εκλογές
Φρίκη στην Κέρκυρα: 51χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την 8χρονη εγγονή του
ΠΟΜΙΔΑ: Παράνομη η κατασκευή δεύτερης υποδομής οπτικών ινών σε κτίρια που επιδοτήθηκαν από το «SMART READINESS»
Δένδιας σε Πάλμα: «Ιστορικά η Κύπρος και η Ελλάδα συνιστούν έναν άξονα σταθερότητας, σοβαρότητας, ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άσκηση πραγματοποιήθηκε στη Σακάτα της Ιαπωνίας, για την προετοιμασία των κατοίκων σε περίπτωση που η Β. Κορέα επιτεθεί με πύραυλο.
Παιδιά τρέχουν, και μπαίνουν μέσα στο σχολείο τους. Ανθρωποι κάθε ηλικίας κρύβονται πίσω από τοίχους, πέφτουν στο έδαφος και βάζουν τα χέρια πάνω από το κεφάλι ενώ ακούγεται μία σειρήνα σε όλη την πόλη.
«Ενας πύραυλος εκτοξεύθηκε και κατευθύνεται προς τα εδώ. Κρυφτείτε σε κάποιο τσιμεντένιο κτίριο», είναι μερικές από τις οδηγίες που ακούγονται από τα μεγάφωνα.
Σε αυτή τη μικρή πόλη της Ιαπωνίας, ήδη κάνουν τέτοιες ασκήσεις, έπειτα από την κλιμάκωση των πυραυλικών δοκιμών της Πιονγιάνγκ.
Κάποιοι όμως αμφιβάλλουν για την αποτελεσματικότητα των οδηγιών. «Μας είπαν να πέσουμε κάτω ή να κρυφτούμε πίσω από κάποιο τοίχο. Αναρωτιέμαι όμως αν αλήθεια θα μας προστατεύσει κάτι τέτοιο σε περίπτωση που πέσει πύραυλος», είπε ένας κάτοικος στην κάμερα του BBC.























































