ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Κινητά Τηλέφωνα,


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα ακόμη σκάνδαλο σείει την Ιταλία. Οι διαστάσεις του δεν είναι από τις πιο εντυπωσιακές, αλλά το περιεχόμενό του προκαλεί σειρά συζητήσεων και σοβαρό προβληματισμό.
Όπως γράφει η εφημερίδα Il Giornale, την τελευταία πενταετία σπαταλήθηκαν σχεδόν οκτώ εκατομμύρια ευρώ για ιδιωτική (και άκρως συζητήσιμη) χρήση των κινητών τηλεφώνων που το ιταλικό δημόσιο προσφέρει στα διευθυντικά του στελέχη.
Το ποσό δεν ξοδεύτηκε για επαφές υπηρεσιακού χαρακτήρα αλλά, όπως προέκυψε από κοινοβουλευτική έρευνα, για προσωπικού χαρακτήρα ανάγκες και «ενδιαφέροντα»: σε μεγάλο βαθμό για συνδέσεις με διαδικτυακές πύλες πορνογραφικού περιεχομένου και ανάλογες «καυτές τηλεφωνικές γραμμές».
Χρήματα του δημοσίου ξοδεύτηκαν για να διαβάσουν μέσω κινητού οι ενδιαφερόμενοι ωροσκόπια, για συνεχή παρακολούθηση ποδοσφαιρικών ματς και σχετικών αποτελεσμάτων, αλλά και για το «κατέβασμα» από το διαδίκτυο σειράς συνταγών μαγειρικής.
Η ιταλική εφημερίδα προσθέτει ότι κάποιοι μπορεί να μην ευθύνονται γι’ αυτή τη σπατάλη δημοσίου χρήματος, αφού μερικές φορές αρκεί να απαντήσεις σε ένα μήνυμα sms ή να κάνεις «κλικ» πάνω σε «μπάνερ» ιστοσελίδας για να ενεργοποιήσεις μια προσφορά επί πληρωμή.
Θα πρέπει να διαπιστωθεί ποιοι είναι αθώοι και ποιοί ανώτεροι υπάλληλοι δεν μπορεί παρά να χαρακτηρισθούν επιπόλαιοι και ασυνείδητοι.























































