ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βομβιστική Επίθεση, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Πακιστάν, Τζιχαντιστές,


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους επτά άμαχοι, και ακόμη 40 τραυματίστηκαν από βομβιστική επίθεση κοντά σε μια πολυσύχναστη αγορά στην πόλη Κουέτα στην επαρχία Μπαλουχιστάν στο νοτιοδυτικό τμήμα του Πακιστάν.
Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος – Χορασάν, όπως είναι γνωστός ο βραχίονας του ISIS στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της επαρχίας Σαρφράζ Μπουγκτί, στόχος της επίθεσης ήταν μια στρατιωτική περίπολος.
Ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας στρατηγός Καμάρ Τζαβέντ Μπάτζουα δήλωσε ότι τρομοκράτες επιχείρησαν να διαταράξουν τις γιορτές της Δευτέρας για την συμπλήρωση 70 ετών ανεξαρτησίας της χώρας από την Βρετανία.























































