ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
6ος Γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδος-ΗΠΑ: Τι θα συζητηθεί, τι θα υπογραφεί
Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω λογαριασμών εταιρειών κοινής ωφέλειας - Η μεθοδολογία
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γερμανοί αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες την Δευτέρα στα σπίτια και τους χώρους εργασίας ενός αστυνομικού και ενός άλλου προσώπου που φέρονται ότι σχεδίαζαν να απαγάγουν και να σκοτώσουν αριστερούς πολιτικούς με αφορμή τις απόψεις τους για το μεταναστευτικό.
Οι ύποπτοι, οι οποίοι φοβούνταν ότι η προσφυγική πολιτική της Γερμανίας θα φτωχύνει τη χώρα, είχαν αρχίσει να συγκεντρώνουν τρόφιμα και πυρομαχικά και σχεδίαζαν επιθέσεις, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδιακή εισαγγελία. Έβλεπαν αυτή την κρίση ως μια ευκαιρία “για να αιχμαλωτίσουν πολιτικούς της αριστεράς και να τους σκοτώσουν με τα όπλα τους”, συνεχίζει η ανακοίνωση.
Οι ύποπτοι είχαν συντάξει και έναν κατάλογο με τα ονόματα των στόχων τους και σχεδίαζαν “σοβαρές βιαιότητες απειλητικές για το κράτος” τονίζει η εισαγγελία.
Ένας εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας είπε πάντως ότι δεν έχει συλληφθεί κανείς και δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης ακόμη. Στον ιστότοπο της εφημερίδας Bild αναρτήθηκαν φωτογραφίες στις οποίες διακρίνονται αστυνομικοί, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, την ώρα που διεξάγουν τις έρευνες.
Ο ύποπτος αστυνομικός εργαζόταν στην πόλη Λούντβιχσλουστ, περίπου 150 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Βερολίνου. Το υπουργείο Εσωτερικών του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας ανακοίνωσε ότι του έχουν επιβληθεί πειθαρχικά μέτρα.























































