Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σχεδίαζαν να απαγάγουν και να σκοτώσουν πολιτικούς για το μεταναστευτικό στη Γερμανία

Σχεδίαζαν να απαγάγουν και να σκοτώσουν πολιτικούς για το μεταναστευτικό στη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γερμανοί αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες την Δευτέρα στα σπίτια και τους χώρους εργασίας ενός αστυνομικού και ενός άλλου προσώπου που φέρονται ότι σχεδίαζαν να απαγάγουν και να σκοτώσουν αριστερούς πολιτικούς με αφορμή τις απόψεις τους για το μεταναστευτικό.

Οι ύποπτοι, οι οποίοι φοβούνταν ότι η προσφυγική πολιτική της Γερμανίας θα φτωχύνει τη χώρα, είχαν αρχίσει να συγκεντρώνουν τρόφιμα και πυρομαχικά και σχεδίαζαν επιθέσεις, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδιακή εισαγγελία. Έβλεπαν αυτή την κρίση ως μια ευκαιρία “για να αιχμαλωτίσουν πολιτικούς της αριστεράς και να τους σκοτώσουν με τα όπλα τους”, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Οι ύποπτοι είχαν συντάξει και έναν κατάλογο με τα ονόματα των στόχων τους και σχεδίαζαν “σοβαρές βιαιότητες απειλητικές για το κράτος” τονίζει η εισαγγελία.

Ένας εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας είπε πάντως ότι δεν έχει συλληφθεί κανείς και δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης ακόμη. Στον ιστότοπο της εφημερίδας Bild αναρτήθηκαν φωτογραφίες στις οποίες διακρίνονται αστυνομικοί, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, την ώρα που διεξάγουν τις έρευνες.

Ο ύποπτος αστυνομικός εργαζόταν στην πόλη Λούντβιχσλουστ, περίπου 150 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Βερολίνου. Το υπουργείο Εσωτερικών του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας ανακοίνωσε ότι του έχουν επιβληθεί πειθαρχικά μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Deutsche Welle: «Λουκέτο» στην ελληνική υπηρεσία από το 2027

Κηρύχθηκε μνημείο το σύνολο της συλλογής φωτογραφιών των 200 της Καισαριανής

Χρήστος Μαυρίκης: «Τράβηξε» όπλο για το ενοίκιο

Σαμαράς σε Τασούλα: Ο Μητσοτάκης ξεπλένει την Τουρκία στα μάτια της διεθνούς πολιτικής σκηνής

Η Γερμανία εξετάζει τη σύνταξη στα 70

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr