ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρή καταιγίδα έπληξε το απόγευμα της Τρίτης την Κωνσταντινούπολη, προκαλώντας πλημμύρες σε πολλές περιοχές.
Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και τα αυτοκίνητα έμοιαζαν να πλέουν, ενώ δημιουργήθηκαν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα.
Την ίδια στιγμή οι στάσεις των λεωφορείων και το τούνελ στην πλατεία Ταξίμ γέμισαν κι αυτές με νερά της βροχής.
Μάλιστα, στην διάσημη πλατεία της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής Hürriyet, σηκώθηκαν στον αέρα καρέκλες από τις καφετέριες!
Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης η ορατότητα περιορίστηκε στα πέντε μέτρα.
Παρά το γεγονός ότι η μετεωρολογική υπηρεσία είχε προειδοποιήσει για την αυγουστιάτικη μπόρα, οι πολίτες μάλλον πιάστηκαν απροετοίμαστοι και έτρεχαν να προφυλαχθούν από τη βροχή σε αποβάθρες του Μετρό και υπόστεγα κτιριών.
Λόγω της κακοκαιρίας πλημμύρισαν και αρκετά υπόγεια σπιτιών.
Στο Ντολάμπντερέ επικράτησε ένας μικρός χαμός με πολίτες να τρέχουν πανικόβλητοι στους πλημμυρισμένους δρόμους, ενώ κάμερες έχουν καταγράψει την ένταση της βροχής.
Λόγω της ισχυρής βροχής και των ανέμων ακυρώθηκαν και πολλά δρομολόγια στον Βόσπορο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που φέτος πέφτει καλοκαιρινή μπόρα ανάλογης σφοδρότητας στην Κωνσταντινούπολη.
Πριν από ένα μήνα μία τροπικού τύπου καταιγίδα, με χιλιάδες αστραπές και εξαιρετικά δυνατή βροχή έπληξε την Πόλη, μετατρέποντάς την σε μία τεράστια λίμνη.






















































