ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεσμεύθηκε να διαθέσει ένα εκατ. δολάρια από τα προσωπικά του κεφάλαια για την ανακούφιση των πληγέντων της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αμερικανικής προεδρίας, ο Χάρβεϊ έπληξε συνολικά περίπου 100.000 κατοικίες σε διάφορες περιοχές του Τέξας.
Εξάλλου, ο Λευκός Οίκος γνωστοποίησε πως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να επισκεφθεί την περιοχή του Χιούστον και του Λέικ Τσαρλς, στη Λουιζιάνα, το Σάββατο.
Eν τω μεταξύ, στους 39 ανέρχονται σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό οι νεκροί από το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας.Καθώς τα νερά υποχωρούν, αποκαλύπτεται το πραγματικό μέγεθος των απωλειών.
Δεκάδες χιλιάδες είναι οι εκτοπισμένοι ενώ οι υλικές ζημιές ανέρχονται σε δισεκατομμύρια δολάρια.























































