ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Εμβόλιο για το μελάνωμα - Έλενα Γκόγκα: Oρόσημο στην έρευνα για τη θεραπεία του καρκίνου
Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία - Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες
Νέο πλαίσιο για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές στην ηλεκτρική ενέργεια
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Δεν με ενδιαφέρουν οι δημοσιογράφοι, με ενδιαφέρουν οι Γάλλοι, αυτό πρέπει να καταλάβετε” απάντησε ο Eμανουέλ Μακρόν όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί “μιλάει λίγο”.
Στο περιθώριο της επίσκεψής του σε ένα σχολείο στην ανατολική Γαλλία, με την ευκαιρία της έναρξης του σχολικού έτους, ο Γάλλος πρόεδρος είπε ότι οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ενδαφερθούν για τα 12 εκατομμύρια παιδιά που θα καθίσουν ξανά φέτος στα θρανία και όχι να του θέτουν ερωτήσεις για τον τρόπο που επικοινωνεί.
“Αλλά οι δημοσιογράφοι έχουν ένα πρόβλημα. Ενδιαφέρονται υπερβολικά για τους ίδιους και όχι αρκετά για τη χώρα. Μιλήστε μου για τους Γάλλους!”, τόνισε.
Η δημοσιογραφική ομάδα του France 2 ετοίμαζε ένα ρεπορτάζ που αφορά την επικοινωνία του Γάλλου προέδρου, ο οποίος ξεκίνησε τη θητεία του μιλώντας ελάχιστα στα μέσα ενημέρωσης, σε αντίθεση με τους προκατόχους του. Πρόσφατα πάντως ο Μακρόν ανακοίνωσε ότι προτίθεται να απευθύνεται πιο συχνά στους Γάλλους πολίτες. Έδωσε μάλιστα μια συνέντευξη-ποταμό στο περιοδικό Le Point και διόρισε εκπρόσωπο της προεδρίας τον δημοσιογράφο Μπρουνό Ροζέ-Πετί.























































